En compliment de la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico de España, l’informem que aquesta pàgina Web és propietat de CARMADER 2000, SL, amb domicili a Lleida, Polígon Neoparc, Carrer D, Nau 6, amb C.I.F. nº B-25464371, i inscrita al Registre Mercantil de Lleida.
Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns en l’e-mail a info@doficina.com, o al telèfon 973 26 59 72.
Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.
L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament.
L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix. En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de CARMADER 2000, SL o de tercers que als que s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de CARMADER 2000, SL i / o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular. L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre l’accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de CARMADER 2000, SL. Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D’ACCÉS
L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. Tanmateix, CARMADER 2000, SL, es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la web, amb fàcils indicacions per al seu registre.
L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents condicions generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.
L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.
Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que CARMADER 2000, SL, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.
CARMADER 2000, SL, es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins els terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de CARMADER 2000, SL, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. CARMADER 2000, SL, assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’usuari pugui facilitar a través del nostre web.
De conformitat amb la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), i Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de CARMADER 2000, SL, titular i responsable. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.
Així mateix l’informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registro General de Datos Personales de la Agencia Española de Protección de Datos, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Real Decreto 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals
Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem.
La nostra pàgina Web, pot recollir les seves dades personals mitjançant formularis i adreces de correu electrònic que posem a la seva disposició, a través de les quals pot sol·licitar qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, i fins i tot remetre’ns el seu currículum vitae per participar en els nostres processos de selecció de personal actuals o que puguem convocar en un futur. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si CARMADER 2000, SL, ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.
CARMADER 2000, SL, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers. Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals.
En qualsevol moment pot oposar als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent en la direcció i dades indicades en l’inici d’aquest Avís Legal, aportant-nos còpia del seu DNI

Comunicacions de dades

CARMADER 2000, SL, l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les dades, excepte en els casos legalment previstos, i entre les empreses que componen els nostres grup empresarial.

Seguretat de les seves dades personals
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que CARMADER 2000, SL, ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Real Decreto 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.
Considerem que si no cancel seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que CARMADER 2000, SL, ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir. CARMADER 2000, SL, no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.
CARMADER 2000, SL, pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

D. RESPONSABILITATS
Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.
L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal · lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a CARMADER 2000, per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament de tals fets.
CARMADER 2000, SL, queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel · lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de la mateixos. CARMADER 2000, SL, queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.
L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.
L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.
Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Lleida.

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS
Les presents condicions generals d’ús han estat modificades amb data 18-01-2013. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en que es connecti a la nostra pàgina web i així tindrà la certesa que no s’ha produït cap modificació que l’afecti.
Per a qualsevol qüestió respecte a les condicions d’ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades indicades.

Comparteix:

More...