URBAN és una família de cadires amb un concepte que permet múltiples configuracions. El projecte sorgeix amb l’objectiu d’ampliar la presència de Actiu a mercat contract i d’oficina, amb un producte versàtil, i diferenciat que ofereix solucions a un ampli ventall de necessitats.

URBAN és una família de cadires per col·lectivitats amb un concepte constructiu d’arquitectura oberta que permet múltiples configuracions. Ofereix solucions a un ampli ventall de necessitats en l’entorn del mercat de cadires contract i cadires d’oficina. Ideal utilitzar conjuntament com cadires de conferència, cadires per a sales de reunió o cadires per a aules de formació.

És formalment delicada, lleugera, tecnològica i robusta. Combina molt diversos materials com la fusta laminada, polipropilè, alumini i acer, que al costat d’una extensa gamma de entapissats i teles elàstiques ofereixen el confort i la robustesa necessaris per a cada aplicació.

La seva característica principal i singular és que té una estructura que admet múltiples intercanvis entre els seus diversos components com: potes, marc suport, seients, braços, etc. Donant així lloc a una gran quantitat de configuracions específiques per a usos molt diferenciats.

More...