Visitar la web del producte:

A Doficina li oferim diferents línies de mobiliari especialment pensat per a la seva instal·lació en biblioteques amb un disseny que té en compte totes les necessitats dels seus usuaris, funcional i polivalent.
De la mà dels fabricants de més prestigi li oferim programes de mobiliari per a biblioteques que permeten una correcta adequació d’espais gràcies a una àmplia gamma d’accessoris i diferents sistemes d’emmagatzematge.
Mobles per a biblioteques fabricats segons els estàndards de qualitat més exigents, per proporcionar seguretat, durabilitat i resistència.
Solucions integrals, realitzades a la mida de cada client, institucions públiques o privades, que uneixen ergonomia i disseny, que ofereixen ambients confortables i que s’integren tant en instal·lacions i espais de nou ús com en espais ja existents o rehabilitats en què es vol mantenir o reposar el mobiliari que hi ha.
Proporcionem solucions adaptades a cada necessitat, des de les biblioteques d’empresa fins a grans biblioteques municipals. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a la realització del vostre projecte de biblioteca.

 

Comparteix el producte

More...